Nyhed 2020

Digitalt silikonekrus

Vandposter til byrum, festivaller og events med koldt drikkevand

wetap leverer fleksible og robuste vandposter til det offentlige rum, arenaer, events og private virksomheder, så vandemballager nemt kan genfyldes og genbruges. Vores løsninger kobles direkte på den lokale vandforsyning, og forsyner filtreret drikkevand eller danskvand på steder, hvor der stilles krav om høj tilgængelighed og hygiejne.

Det kan ikke være gået nogen forbi hvilken kæmpe udfordring vi står overfor med hensyn til miljø, klima og forbrug af engangsplastik. Vi skal sammen værne om vores ressourcer, og kan alle være med til at gøre en forskel gennem vores daglige valg.

vandmaskine til kontor - koldt drikkevand

Refill fra vandposte

Med en wetap vandpost, der leverer 1000 liter vand pr. dag, kan der årligt spares, hvad der svarer til:

  • 437.000 PET flasker
  • 78.000 kg olie anvendt til produktion, transport og bortskaffelse
  • 932.000 kg udledt CO2
  • 1.200 MW energi til produktion af PET flasker
FNs-verdens-maal
FNS VERDENSMÅL

Wetap hjælper dig i arbejdet med at nå FN’s 17 verdensmål. Du kan læse mere om hvilke verdensmål vores løsninger hører ind under ved at klikke på knappen herunder.

Ikon for klimaaftryk
KLIMAGEVINSTER

Vi sparer miljøet for store mængder plast, samt C02, elektricitet og vand ved reduceret produktion og transport af vandemballager.

Ikon for vandspil
REGERINGENS PLASTIKPLAN

Regeringens vision er at Danmark skal have et mere cirkulært forbrug af plastik. Og at vi kun skal bruge plastik, hvor det er nødvendigt.