vandautomat wetap

MAC R drikkevandskøler

Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. I rustfrit stål og mulighed for at frostsikre. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker, kølekapacitet på 240 halvliters flasker i timen. Fås med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet. Denne maskine kan ses i Fårup Sommerland hvor den virker med betalingsløsning med chipmærke. Kan helfolieres efter ønske.

Wetap indbygningspanel

Indbygningsvandautomat der kan installeres i alle typer facader. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og der er mulighed for at frostsikre automaten.

4D kildevandskøler

Kildevandskøler med håndfri betjening til lokalt vand, hvor man nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. skolegården, konferencecentre og events. Maskinen er lavet i rustfri stål/aluminium og egnet til at stå inde/ude året rundt. Med ozon rens af vandstuds mellem hver vandtapning. Kobles til lokal vandforsyning.

Wetap Copenhagen

Hygiejnisk drikkevandsmaskine med håndfri betjening som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. I rustfri stål og mulighed for at frostsikre automaten. Med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.

Doubleface vand automat

Vandposten er konstrueret så du nemt kan drikke direkte fra den ene side og fylde din vandflaske fra den anden side. Uden køler, men med håndfri betjening og automatisk rens.

Easy drikkevand dispenser

En lidt mindre vandautomat til steder der ikke behøver stor kapacitet. Uden køler, men med håndfri betjening.

Hexa vand køler

Samme type maskine som Wetap MAC R, men med hexagonalt design. Med håndfribetjening, og automatisk rens.

Wetap Papiro

En udendørs vandpost som er hygiejnisk med håndfri betjening, og  som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. Udendørs vandpost er lavet i rustfri stål og egnet til at stå ude året rundt. Fås i forskellige farver og med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.

Vandautomat til hygiejnisk tapning af vand. Giver mulighed for at tappe iskoldt og lokalt vand. Undgå smittespredning. Berøringsfri betjening. Automatisk rens med UV og ozon rens af vandstuds mellem hver vandtapning.  Godt for miljøet med lokalt vand. Spar miljøet for Co2 og plast, og slip for bøvlet med flasker og affaldshåndtering. Vandposten kobles direkte til lokal vandforsyning. Kræver strøm, vandtilførsel og afløb.
En solid maskine med mulighed for integreret betalingsløsning. Vedligeholdes ved udvendig aftørring med fugtig klud og filter skiftes ved længerevarende inaktivitet eller en gang om året. Vandautomat i rustfrit stål og stilrent nordisk design. Kan frostsikres ned til minus 20 grader. Se hvordan vandautomaten virker.