Wetap udendørs vandautomat

Wetap MAC R

Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. Frostsikker og i rustfrit stål. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker. Fåes med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet.

Wetap indbygningspanel

Indbygningsvandautomat der kan installeres i alle typer facader. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.

Wetap 4D

Frostfri vandpost med håndfri betjening til lokalt vand, hvor man nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. skolegården, konferencecentre og events. Maskinen er lavet i rustfri stål og egnet til at stå ude året rundt. Med ozon rens af vandstuds mellem hver vandtapning. Kobles til lokal vandforsyning.

Wetap Copenhagen

Hygiejnisk drikkevandsmaskine med håndfri betjening som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. I rustfri stål og frostsikker. Med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.

Wetap Doubleface

Vandposten er konstrueret så du nemt kan drikke direkte fra den ene side og fylde din vandflaske fra den anden side. Uden køler, men med håndfri betjening og automatisk rens

Wetap Easy

En lidt mindre maskine til steder der ikke behøver stor kapacitet. Uden køler, men med håndfri betjening - sensor styret.

Wetap Hexa

Samme type maskine som Wetap MAC R, men med hexagonalt design. Med håndfribetjening, og automatisk rens.

Wetap Papiro

Hygiejnisk drikkevandsfontæne med håndfri betjening som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. Drikkevandsfontænen er lavet i rustfri stål og egnet til at stå ude året rundt. Fåes i forskellige farver og med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.

Vandautomat til hygiejniske tapning af vand.
Håndfri betjening. Automatisk rens med UV og ozon rens af vandstuds mellem hver vandtapning. En solid vandautomat i rustfri stål og med mulighed for integreret betalingsløsning.