Miljø

Drikker du nok vann?

Hold styr på vanninntaket ditt med vår nye smarte vannflaske. Hvis du har normalt helbred anbefales det at du drikker 1 1/2 til 2 liter vann hver dag, men mange av oss glemmer å få det gjort. Fyll vannflasken og snu lokket for hver fylling slik at den holder styr på det for deg. Flasken er laget av holdbart Tritan plast materiale. Den går ikke i stykker hvis den faller i bakken og den kan vaskes i oppvaskmaskin. Håndtaket har silikonring, så det er behagelig å bære og lokket er lett å åpne. Vannflaske i lekkert design som finnes i mange farger. En god gave til ansatte når det gjelder fokus på helse. Samtidig gjør du noe bra for miljøet ved å drikke vann fra springen. Studier har vist at det er 900 ganger mer miljøvennlig med vann fra springen, enn å kjøpe vann på engangsflasker. Vannflasken er produsert i Europa.