Miljø

Drikker du nok vand?

Drikkeflaske i Tritan

Hold styr på dit vandindtag med vores nye smarte plastik flaske. Er du sund og rask anbefales det at du drikker 1 1/2 til 2 liter vand hver dag, men mange af os glemmer at få det gjort. Fyld vandflasken og drej på låget for hver fyldning, så holder den styr på det for dig. Plastik flasken er lavet i holdbart Tritan materiale, så den ikke går i stykker hvis den tabes og den kan vaskes i opvaskemaskine. Håndtaget har silikone ring, så den er behagelig at bære og låget er nemt at åbne. Plastik flaske i lækkert design der fåes i mange farver. En god gave til medarbejderne når der skal fokus på sundhed.  Samtidig gør du noget godt for miljøet ved at tappe lokalt vand. Undersøgelser har vist at det er 900 gange mere miljøvenligt at tappe vand i egen vandflaske end at købe vand på engangsflaske. Plastik flasken er produceret i Europa.