Skulle det ske at du ikke finder det du søger, så kontakt os. Måske kan vi skaffe det.

Drikkedunk børn

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Argo

 Lækker lille flaske, perfekt til børn. Fås i 4 forskellige farver og med dit logotryk. BPA fri og fødevaregodkendt.Volumen: 380 ml. Højde med låg: 165 mm Diameter  : 64 mm Materiale: PE plastFås i følgende farver: 

Drikkedunk med eget logo

Wetap Aquila

 Drikkedunk fremstillet i Tritan plast, fri for Bisphenol-A (BPA) og PVC. Lækker brudsikker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Drikkedunk med eget logo kan bruges som firmagave eller til medarbejdere.Volumen: 400 ml Højde med låg: 155 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Drikkedunk med skruelåg

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Capella

 Drikkedunk med skruelåg. Lækker Tritan flaske, der fås i forskellige farver. Flere typer låg at vælge mellem. Fås med logotryk. Produceret i EU.Volumen: 550 ml. Højde med låg: 220 mm Diameter (hals) : 29 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Drikkedunk med tryk

Wetap Hydrus

 Drikkedunk i Tritan plast. Fås i forskellige farver. En robust og brudsikker drikkedunk med tryk der fås med forskellige typer låg. Produceret i EU. Få dit logoprint på flasken. Kort leveringstid.Volumen: 550 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals) 69 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver: 

Drikkeflaske

39.00kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Mizar

 Wetap drikkeflaske. Brudsikker og BPA-fri flaske der kan vaskes i opvaskemaskine. God at have med sig på farten. Produceret i EU.Volumen: 550 ml Højde med låg: 190 mm Diameter (hals): 29 mm Materiale: Tritan plast

Fitness drikkedunk

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})
Stor fitness drikkedunk. BPA fri og fødevaregodkendt.Volumen: 650 ml.Fås i følgende farver: 

Lille drikkedunk

Wetap Sagitta

 Gennemsigtig vandflaske i børnestørrelse eller når du bare har brug for en lille flaske. BPA-fri og kan komme i opvaskemaskinen. Perfekt til daglig brug. Fås med dit logoprint.  Kort leveringstid.Volumen: 350 ml Højde med låg: 150 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Ølkrus plastik – genbrugskrus.

Ølkrus plastik til større arrangementer, events, fester osv. Kan vaskes op til 300 gange, og er solid og stabelbar. Et attraktivt alternativ til engangskopper. Fås med logoprint i ét eller flere farver.Fås i 2 størrelser.: 25 cl og 50 cl.Nem at stable Fødevaregodkendt Få dit logo på Let men robust Produceret i EU Mindre plast anvendt

Plastikkop

Plastikkop til større arrangementer, events, fester osv. som udelukkende er lavet af polypropylen (PP). Plastikkoppen er derfor et attraktivt alternativ til engangskopper.

Sports drikkedunk

Wetap Lacerta

 750 ml vandflaske ideel til sport og andre udendørs aktiviteter. En let, holdbar og brudsikker flaske i Tritan plast. Transparent, så man kan tjekke renheden af flasken.Volumen: 750 ml Højde med låg: 225 mm Diameter (hals) 50 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Sportsdrikkedunk

Wetap Hercules

 Sportsdrikkedunk fremstillet i PE plast, fri for Bisphenol-A (BPA). Lækker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Drikkedunk med dit eget logo kan bruges som firmagave eller til medarbejdere.Volumen: 550 ml Højde med låg: 195 mm Diameter (hals): 75 mm Materiale: PE plastFås i følgende farver:

Stor drikkedunk

34.00kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Lupus

 Stor drikkedunk i Tritan plast. BPA-fri, brudsikker og kan vaskes i opvaskemaskine. En let og lækker flaske, der fås is forskellige farver og med forskellige typer låg. Produceret i EU. Hurtig levering! Volumen: 750 ml Højde med låg: 220 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Se vort store udvalg af krus og flasker der kan vaskes og genanvendes. Produceret i EU og af højeste kvalitet. Brudsikre glas og flasker i mange designs, størrelser og farver. Perfekt til dit event eller festival. At genanvende krus og flasker og vælge engangsplast fra er godt for miljøet.