Wetap Bio sugerør

Disse engangs sugerør er rigtig gode til Smoothies og Bubble Tea. De går ikke i opløsning ved brug og kan anvendes både i kolde og varme drikke. Bionedbrydelige og komposterbare. Produceret i EU

Wild Straw sugerør

Wild Straws bæredygtige sugerør er det bedste alternativ til pap og plastik sugerør. Til engangsbrug i kolde og varme drikke. Går ikke i opløsning ved brug. 100% bionedbrydelige og økologiske.

Wetap ris sugerør

Engangssugerør der er lavet af ris og som er 100% bionedbrydelig. Perfekt til Bubble Tea eller smoothies. Fåes i forskellige størrelser og farver.

Digitalt genbrugskrus

Revolutionerende silikone genbrugskrus der kan anvendes mere end 2000 gange uden at miste kvalitet, heller ikke logo bliver slidt af. Sikkert at bruge, selv på stadions, da det ikke kan splintre. Krusets integrerede chip, giver via en app adgang til fantastiske nye digitale muligheder.

Genanvendelig drikkeflaske

Miljøvenlig og genanvendelig drikkeflaske i fødevaregodkendt Tritan plast. Afgiver ikke skadelige stoffer og er smags- og lugtneutral. Fåes i flere farver. Produceret i Europa.

Miljøvenlig drikkedunk

Vores miljøvenlig drikkedunk er lavet at materialet Tritan, der ikke afgiver skadelige stoffer og er smags- og lugtneutral. Fåes i 0,5 liter og 1 liter og med forskellig farvet låg. Muligt med logoprint.

Miljøvenlige krus

Miljøvenlige krus der kan vaskes, gør det nemt at tage et skridt i retningen af en grønnere fremtid på din festival eller event.  Festival kruset kan stables og kan leveres med logoprint.

To go krus

To go krus perfekt til varme drikke. Kruset kan vaskes i industriopvaskemaskine og gør det nemt at tage et skridt i retningen af en grønnere fremtid på din festival eller event.  Kruset kan stables og kan leveres med logoprint.

Stipp vandflaske

Hold styr på dit vandindtag med denne smarte vandflaske. Når du har fyldt vandflasken drejer du låget til den første prik, så den næste osv. til du har opnået dagens mål

Se vort store udvalg af krus og flasker der kan vaskes og genanvendes. Produceret i EU og af højeste kvalitet. Brudsikre glas og flasker i mange designs, størrelser og farver. Perfekt til dit event eller festival.