Vandmaskine der passer i jeres tema

Wetap´s vandmaskine kan nemt designes og integreres i jeres forlystelsesparks tema, hvad enten det er som indbygningsmodul eller fritstående.

Renere parker og mindre affald flydende omkring giver gladere gæster. Ved at installere vandmaskiner i din forlystelsespark kan I tilbyde jeres gæster en lettilgængelig og hygiejnisk opfyldning af vandflasker med iskoldt vand. Vi tilbyder et koncept med chip i flaske der giver adgang til at tappe vand, så det bliver en god business case. På den måde hjælper I med at skrue ned for forbruget af engangsplastik i form af vandflasker i køledisken.

Wetap vandmaskine kan opsættes både inde i restauranterne og ude blandt forlystelserne, og vi hjælper med både opsætning og løbende service af automaterne. Samtidig giver det jer den perfekte lokation for salg på pladsen af tilhørende genanvendelige flasker. Selvfølgelig trykt med jeres logo på. Derfor er det også en smart og effektiv måde at styrke jeres brandidentitet på, da jeres logo, navn og grafikker vil fremstå på vandmaskinerne og flaskerne vi tilbyder.

Se en video, hvor en af vores vandmaskiner er i brug hos Fårup Sommerland her!

Se vores store udvalg af vandautomater, flasker, og krus her.

Vi hjælper jer med at visualisere jeres specialdesignede vandmaskine, så kontakt os for at få et uforpligtende møde om, hvordan vi sammen kan komme plastikforurening til livs.

Vandmaskine i Fårup Sommerland

Vandmaskine i Fårup Sommerland