Vandkøler til erhverv, parker og events.

Wetap er en dansk virksomhed der leverer vandautomater og genanvendelige krus og flasker til byrum, stadions, lufthavne, barer, festivaler/events og arbejdspladser. Vi har stort fokus på bæredygtighed, funktionalitet og sikkerhed i alle vores aktiviteter.

Som mange andre ønsker vi at bidrage til en endnu bedre verden for vores næste generationer.  Vores mission er at være med til at reducere engangs plastforbruget, og at gøre det rentabelt at undlade at købe vand på engangsplastikflasker.

Vi er inspireret af FNs bæredygtighedsmål og regeringens Plastikhandlingsplan, der arbejder for reduktion af plastaffald, genbrug og bæredygtige indkøb. Derfor har vi indgået partnerskab med det italiensk/spanske selskab ECOZONA Iberian, der allerede siden 2009 har været i gang med vandautomatløsninger, og har sat vandposter op i flere europæiske lande.

Deler du samme opfattelse som os, vil vi gerne i kontakt med dig. Hvad enten du ønsker at indgå et samarbejde med os, købe en vandkøler til erhverv, leje en til dit event, eller har brug for genanvendelige krus eller sugerør.

Ønsker du at blive forhandler, er blogger eller NGO’er vil vi også gerne høre fra dig.

Det anslås, at hvert sekund smides der 1500 plastikflasker ud, som ender på lossepladser eller i havet