H2ONDA Office

100.00
H2ONDA Office er den praktiske og funktionelle vandkøler til kontor, der sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen.

H2ONDA Slim

850.001,350.00
En lille smart bordmodel til det mindre kontor. Med filter der opfanger pesticiderester, bakterier, mikroplast og klor og giver vandet en friskere smag. Maskinen har køler, og kan levere 15 liter iskoldt vand i timen. Plus modellen kan også leverer danskvand. Vandkøleren har overløbsvarsel. Tilsluttes vandledning og strøm.

Wetap Euros Touch

100.00
En solid maskine der fåes med forskellig størrelse køler. Med touch display, overløbskontrol og mulighed for at regulere kulsyre mængde.

Wetap Tower

4,200.004,737.50
Kan levere op til 150 liter koldt postevand eller danskvand i timen. Anbefales til steder hvor mange skal kunne tappe vand. Tower vandkøler er lavet i kvalitetsmaterialer, og er meget praktisk. Fås med betalingsløsning så du kan tage betaling for vandet.

Wetap Euros Mechanical

100.00
Professionel kvalitetsløsning, til kantiner, barer og andre steder der kræver høj kapacitet. Nem at installere, og nem at betjene. Iskoldt postevand og danskvand.

Wetap dråbe

Vanddispenser til væg, er den ideelle løsning hvor man gerne vil spare gulvplads. Ideel til skole, kontor, hoteller, hvor funktionalitet kombineres med enkelthed. Dråbe vanddispenser er i rustfrit stål og nem både at betjene og rengøre. Kobles til den lokale vandforsyning og kræver strøm. Ønskes køler, skal den placeres seperat. Håndfri betjening og automatisk rens.  

Wetap MAC R

Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. Frostsikker og i rustfrit stål. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker. Fåes med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet.

Wetap indbygningspaneler

Den ultimative indbygnings vandautomat på markedet. Panelet leverer op til 1000 liter koldt vand og/eller danskvand (5°C) i døgnet. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.

Wetap Spring

872.001,035.00
Praktisk og miljøvenlig vandkøler til vandhane, der sikrer en frisk genopfyldning af drikkeflasker og krus i dagligdagen. Vandkøleren er den perfekte løsning til skoler eller arbejdspladser, hvor der skal være let adgang til friskt vand i løbet af dagen

Med en vandkøler på kontoret har I altid iskoldt vand og danskvand lige ved hånden.
Vi har den rigtige vandkøler til kontor, idrætshal, skoler og sygehuse.