Skulle det ske at du ikke finder det du søger, så kontakt os. Måske kan vi skaffe det.

Vandautomat til kontor

Wetap Laguna

 Denne vandautomat til kontor leverer iskoldt postevand og danskvand. Nem fyldning af krus og flasker. Den perfekte løsning til kontor med op til 30 ansatte. Fiks bordmodel, der er nem at installere og anvende.

Vanddispenser til skole

Wetap School

 Drikkevandskøler til skolen til montering på væg. Perfekt til skoler hvor man ønsker at holde gulvarealet frit. Overløbskontrol sørger for minimalt vandspild. Der er mulighed for at dekorere vanddispenseren med information om sparet plast og miljøhensyn.Vores vanddispenser til skole kan monteres stort set overalt.Desuden er denne vanddispenser en energieffektiv løsning, der passer perfekt til moderne miljøvenlige standarder. Ved at bruge minimal strøm bidrager den ikke kun til at reducere driftsomkostningerne, men demonstrerer også skolens ansvarlige brug af energi og dens fokus på at minimere CO2-aftrykket.Bruger meget lidt strøm!Kontakt os for at høre om mulighederne for en lejeløsning, inkl. opsætning og service abonnement. 

Vandkøler bordmodel

Wetap Colonna Electrical

 Professionel vandkøler med og uden kulsyre. Perfekt til kantinen, baren, skolen eller kontoret. En fiks maskine til at stille på bordet, uden at den optager meget plads. Køler, filter og kulsyrepatron placeres i skab under maskinen. Nem at betjene og giver friskt og koldt vand/danskvand.  Køler fås i forskellige størrelser.

Vanddispenser til kontor

Wetap H2Office

 Vanddispenser til kontor, der er praktisk og funktionel og sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen. Passer til kontorer med op til 40 ansatte. Mulighed for betalingsløsning hvis den skal bruges til f.eks. hoteller.

Vandkøler til kontor

Wetap H2ONDA Office

 H2ONDA Office er den praktiske og funktionelle vandkøler til kontor, der sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen. Meget fleksibel løsning, da den kan tages af sin stander, så den også kan være en bordmodel.

Danskvandsmaskine

Wetap H2ONDA Slim

 Smart og lille vandmaskine / danskvandsmaskine, og som giver iskoldt vand samt har filter, overløbsvarsel og UV rens. Passer til kontorer med op til 20 personer.

Danskvand maskine

En solid maskine der fåes med forskellig størrelse køler. Med touch display, overløbskontrol og mulighed for at regulere kulsyre mængde.

Vandkølere

Wetap Euros 150

 Vandkølere der kan levere op til 150 liter koldt postevand eller danskvand i timen. Anbefales til steder hvor mange skal kunne tappe vand. I kvalitetsmaterialer, og en meget praktisk maskine til indendørsbrug.

Vanddispenser

Wetap Dråbe

 Vanddispenser til væg, er den ideelle løsning hvor man gerne vil spare gulvplads. Ideel til skole, kontor, hoteller, hvor funktionalitet kombineres med enkelthed. Dråbe vanddispenser er i rustfrit stål og nem både at betjene og rengøre. Kobles til den lokale vandforsyning og kræver strøm. Ønskes køler, skal den placeres seperat. Håndfri betjening og automatisk rens.

Drikkevandskøler

Wetap Valencia

 Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. I rustfrit stål og mulighed for at frostsikre. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker, kølekapacitet på 240 halvliters flasker i timen. Fås med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet. Denne maskine kan ses i Fårup Sommerland hvor den virker med betalingsløsning med chipmærke. Kan helfolieres efter ønske.

Vandautomat

Wetap Built-In

 Den ultimative indbygnings vandautomat på markedet. Panelet leverer op til 1000 liter koldt vand og/eller danskvand (5°C) i døgnet. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.

Kildevandskøler

Wetap 4D

 Kildevandskøler med berøringsfri betjening til lokalt vand.  Her kan 4 personer fylde sin vandflaske/krus samtidig. Ideel til f.eks. konferencecentre og events. Maskinen er lavet i rustfri stål og egnet til at stå både inde og ude. Automatisk rengøring mellem hver servering sikrer optimal hygiejne.

Med en vandkøler har I altid iskoldt vand og danskvand lige ved hånden. Vi har den rigtige vandkøler til kontor, idrætshal, skoler og sygehuse. Nogle af vandkølerne har berøringsfri betjening, UV rens og Ozonrens af vandstuds inden hver tapning.  Filter sørger for at vandet ikke indeholder pesticider eller mikroplast. Vandkøler der er nem at betjene og vi har modeller til væg, gulv eller bord. Vi har modeller til få eller mange mennesker. De fleste af vores udendørs vandkølere kan også fås som indendørs model, og man kan vælge om den skal være i rustfrit stål eller aluminium. Vi laver også skræddersyede løsninger hvis du ønsker et eget design. Du behøver ingen dyr service aftale, da det er meget nemt selv at skifte filter og montere maskinerne. Kom med på den grønne omstilling og gør noget godt for miljøet. En vandkøler er et lille bidrag med en kæmpe effekt, da der spares plast, CO2, og affaldshåndtering.