Drikkevandskøler til skole

Smart vanddispenser til vægen, velegnet til skoler og kontorer.

Wetap vandkøler bordmodel

Professionel kvalitetsløsning til kantinen, baren, skolen eller kontoret. Nem at installere, og nem at betjene. Vand og danskvand lige ved hånden. Fås med køler.

H2ONDA Office

H2ONDA Office er den praktiske og funktionelle vandkøler til kontor, der sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen.

H2ONDA Slim

H2ONDA Slim er en lille og smart vandmaskine med brus, og som giver iskoldt vand samt har filter, overløbsvarsel og UV rens.

Wetap Euros Touch

En solid maskine der fåes med forskellig størrelse køler. Med touch display, overløbskontrol og mulighed for at regulere kulsyre mængde.

Wetap Tower

Kan levere op til 150 liter koldt postevand eller danskvand i timen. Anbefales til steder hvor mange skal kunne tappe vand. Tower vandkølere er lavet i kvalitetsmaterialer, og er meget praktis maskine til indendørsbrug.

Wetap dråbe

Vanddispenser til væg, er den ideelle løsning hvor man gerne vil spare gulvplads. Ideel til skole, kontor, hoteller, hvor funktionalitet kombineres med enkelthed. Dråbe vanddispenser er i rustfrit stål og nem både at betjene og rengøre. Kobles til den lokale vandforsyning og kræver strøm. Ønskes køler, skal den placeres seperat. Håndfri betjening og automatisk rens.  

MAC R drikkevandskøler

Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. I rustfrit stål og mulighed for at frostsikre. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker, kølekapacitet på 240 halvliters flasker i timen. Fås med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet. Denne maskine kan ses i Fårup Sommerland hvor den virker med betalingsløsning med chipmærke. Kan helfolieres efter ønske.

Wetap indbygningspaneler

Den ultimative indbygnings vandautomat på markedet. Panelet leverer op til 1000 liter koldt vand og/eller danskvand (5°C) i døgnet. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.

4D kildevandskøler

Kildevandskøler med håndfri betjening til lokalt vand, hvor man nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. skolegården, konferencecentre og events. Maskinen er lavet i rustfri stål/aluminium og egnet til at stå inde/ude året rundt. Med ozon rens af vandstuds mellem hver vandtapning. Kobles til lokal vandforsyning.

Easy drikkevand dispenser

En lidt mindre vandautomat til steder der ikke behøver stor kapacitet. Uden køler, men med håndfri betjening.

Hexa vand køler

Samme type maskine som Wetap MAC R, men med hexagonalt design. Med håndfribetjening, og automatisk rens.

Med en vandkøler har I altid iskoldt vand og danskvand lige ved hånden. Vi har den rigtige vandkøler til kontor, idrætshal, skoler og sygehuse. Nogle af vandkølerne har berøringsfri betjening, UV rens og Ozonrens af vandstuds inden hver tapning.  Filter sørger for at vandet ikke indeholder pesticider eller mikroplast. Vandkøler der er nem at betjene og vi har modeller til væg, gulv eller bord. Vi har modeller til få eller mange mennesker. De fleste af vores udendørs vandkølere kan også fås som indendørs model, og man kan vælge om den skal være i rustfrit stål eller aluminium. Vi laver også skræddersyede løsninger hvis du ønsker et eget design. Du behøver ingen dyr service aftale, da det er meget nemt selv at skifte filter og montere maskinerne. Kom med på den grønne omstilling og gør noget godt for miljøet. En vandkøler er et lille bidrag med en kæmpe effekt, da der spares plast, CO2, og affaldshåndtering.