drikkeautomater

Ølkrus plastik – genbrugskrus

Plastikkop til større arrangementer, events, fester osv. Kan vaskes op til 300 gange, og er solid og stabelbar. Et attraktivt alternativ til engangskopper. Fås med logoprint i ét eller flere farver.

Plastikkop

Plastikkop til større arrangementer, events, fester osv. som udelukkende er lavet af polypropylen (PP). Plastikkoppen er derfor et attraktivt alternativ til engangskopper.

Kop med tryk

Kop med tryk, vaskbar op til 100 gange. Der gør det nemt at tage et skridt i retningen af en grønnere fremtid på din festival eller event.  Festival kruset kan stables og kan leveres med logoprint.

Plastic kopper – god til varme drikke

Kaffebæger der er perfekt til varme drikke. Kruset kan vaskes i industriopvaskemaskine, og gør det nemt at tage et skridt i retningen af en grønnere fremtid på din festival eller event.  Kruset kan stables og kan leveres med logoprint.

Stabelbare og brudsikre plastik krus 50 cl.og andre størrelser. I PP plast og produceret i Europa. Perfekt til festivaler og events. Fødevare godkendt. Tænk på miljøet og skift til genbrugskrus, der erstatter engangskrus. Din investering er hurtig tjent ind, da krusene kan vaskes flere hundrede gange uden det går ud over kvaliteten. Godt for miljøet og din økonomi. Krusene kan bestilles med dit logo og/eller grønne budskab, så det bliver helt personligt.