Kop med tryk

Kop med tryk, vaskbar op til 100 gange. Der gør det nemt at tage et skridt i retningen af en grønnere fremtid på din festival eller event.  Festival kruset kan stables og kan leveres med logoprint.

Fås i 400, 500 og 750 ml

Kan vaskes i opvaskemaskine
Stabelbare
Fås med logotryk

Beskrivelse

Kop med tryk, der er robust, vaskbart og fremstillet i polypropylene (PP).  Krus der tåler kolde og varme drikke.
Kan vaskes op til 100 gange uden at logo print mister sin kvalitet.

At bruge et genanvendeligt krus i stedet for engangs krus har mange fordele. For det første er det mere miljøvenligt, da det reducerer mængden af affald, der genereres. Hvert smides millioner af engangs krus ud, hvilket forårsager store miljøproblemer. Ved at bruge genanvendelige krus, reducerer man mængden af plastikaffald og bidrager til at beskytte miljøet.

Derudover er genanvendelige krus også mere økonomiske i længden, da de kan bruges mange gange.  Ved at bruge genanvendelige krus, kan man spare penge på lang sigt og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Få din kop med tryk og gør det helt personligt. Dette gør det til en fantastisk måde at promovere din virksomhed eller organisation på, samtidig med at du viser dit engagement for en mere bæredygtig fremtid. Se også vore smarte vandpostløsninger til festival og events. Som de eneste i Skandinavien leverer vi vandpostløsninger med betalingsløsning.

Del produktet

Relaterede varer