Sports drikkedunk

Wetap Lacerta

 

750 ml vandflaske ideel til sport og andre udendørs aktiviteter. En let, holdbar og brudsikker flaske i Tritan plast. Transparent, så man kan tjekke renheden af flasken.

Volumen: 750 ml
Højde med låg: 225 mm
Diameter (hals) 50 mm
Materiale: Tritan plast

Fås i følgende farver:

Beskrivelse

Sports drikkedunk – der er velegnet til en aktiv livsstil til både ude og indendørs.

Drikkedunken er fremstillet i holdbart Tritan plast og kan rumme 750 ml.

Desuden er flasken BPA-fri og kan gå i opvaskemaskine.

Produceret i EU og fødevaregodkendt.

Se også alle vore andre Tritan vandflasker

Først og fremmest er Tritan materialet kendt for sin holdbarhed. Det kan modstå hårde stød og at blive tabt, så sportsflasker fremstillet af Tritan er modstandsdygtige over for ridser, revner og andre skader, der kan opstå ved daglig brug. Tritan flasken er også let og nem at bære, hvilket gør den ideel til sport og udendørsaktiviteter.

Et andet vigtigt træk ved Tritan er, at det er BPA-fri og fri for andre skadelige kemikalier, hvilket gør det til et sundt og sikkert materiale til drikkevarer. Det betyder, at Tritan flasker er et bedre valg end plastflasker, der kan indeholde potentielt farlige stoffer, der kan sive ind i drikkevandet.

Ved at vælge en Tritan genanvendelig sportsflaske i stedet for en engangsflasker kan du reducere affaldsmængden og mindske dit klimaaftryk.

Endelig er Tritan sports drikkedunk tilgængelige i mange forskellige størrelser og farver.  Så du kan finde den perfekte flaske, der passer til dine behov og personlige stil. Og med muligheden for at tilpasse Tritan sportsflasker med dit eget logo eller design, kan du også bruge dem som en effektiv måde at fremme dit brand eller virksomhed på.

Læs mere om Eastman Tritan materialet

LÅG

Del produktet

Relaterede varer