Hygiejniske vandposte til alle størrelser events

Vi leverer vandposte til festivaler samt større og mindre events. Se udvalget her. Wetap vandposte sikrer nem adgang til koldt friskt vand og har håndfri betjening for optimal hygiejne. Hvis ønskeligt kan vandposten leveres med integreret betalingsløsning, der gør det til en god business case og giver brugerne mulighed for at betale via MobilePay, betalingskort/-armbånd eller en QR-kode og I kan tjene på vandet.

Wetaps vandposte kan opsættes både indendørs og udendørs, og med mulighed for flere paneler i samme enhed. Til mindre events, kan vi levere små mobile vandposte. Vi kan udsmykke vandposten med dit design og logo.

Se også vores udvalg af genbrugskrus og flasker

Kontakt os for at få et uforpligtende møde om, hvordan vi sammen kan komme plastikforurening til livs på eventpladsen.

Event
Vannmaskin i Fårup Sommerland

Lokalt vand er miljøvenligt

Ved at opsætte en drikkepost giver du forbipasserende mulighed for på lettilgængelig og hygiejnisk vis at fylde egen drikkeflaske med friskt vand. På den måde er du automatisk med til at reducere købet af engangsplastikflasker, og dermed minimere den globale plastikproduktion og omkostningerne til affaldshåndtering. Wetap drikkepost er oplagt til det offentlige rum, som bymiljøer, parker, togstationer mv.

Hygienisk vandpost

Wetap drikkepost er udstyret med håndfri betjening via sensor. Og vi tilbyder modeller hvor serveringsstudsen renses med ozon mellem hver servering. Det er med til at minimere de sundhedsskadelige risici ved en automat med mange brugere i løbet af dagen. Drikkeposten kobles direkte på vandforsyningen og kræver strøm og afløb.

Tjen på vandet

Det er muligt at bestille maskinen med integreret betalingsløsning. Det er dit valg om du vil tilbyde vandet gratis eller tjene på salg af vandet ved at tage en mindre betaling.

Se også vores store udvalg af flasker og krus.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Drikkeautomat, selvbetjent og hygienisk så der ikke spredes smitte!

Vi hjælper med at gøre stadions, events og sportsfaciliteter mere bæredygtige!
I samarbejde med Ecozona Iberian leverer vi drikkeautomater med selvbetjeningsløsninger til tapning af vand, sodavand og øl. Alle vore løsninger er med håndfri betjening og stor focus på hygiejne. Selvbetjeningsløsninger reducerer kø, giver større kundetilfredshed og skaber meromsætning.

Stor fleksibilitet

Med vores indbygningpaneler kan I få stort set det look I måtte ønske og vi hjælper gerne med at komme med ideer og at visualisere dem.

Bæredygtighedsrapport

Der udarbejdes en årlig bæredygtighedsrapport der opsummerer de miljømæssige fordele ved brug af drikkeautomat i henhold til sparet C02 udledning, plastaffald, olie til produktion af plast og transportomkostninger.

Maskinerne kan anvendes sammen med vores krus og flasker

Vandmaskine der passer i jeres tema

Wetap´s vandmaskine kan nemt designes og integreres i jeres forlystelsesparks tema, hvad enten det er som indbygningsmodul eller fritstående.

Renere parker og mindre affald flydende omkring giver gladere gæster. Ved at installere vandmaskiner i din forlystelsespark kan I tilbyde jeres gæster en lettilgængelig og hygiejnisk opfyldning af familiens vandflasker med iskoldt vand. Med den valgfri, integrerede betalingsløsning er det nemt for jeres gæster at genfylde deres drikkedunke og betale på stedet via MobilePay, betalingskort, en QR-kode på indgangsbilletten eller som del af en menu. På den måde hjælper I med at skrue ned for forbruget af engangsplastik i form af vandflasker og krus i køledisken.

Wetap vandmaskine kan opsættes både inde i restauranterne og ude blandt forlystelserne, og vi hjælper med både opsætning og løbende service af automaterne. Samtidig giver det jer den perfekte lokation for salg på pladsen af tilhørende genanvendelige wetap flasker og krus. Selvfølgelig trykt med jeres logo på.

Se vores store udvalg af vandautomater, flasker, krus, sleeves, betalingskort, mv.

Vi hjælper jer med at visualisere jeres specialdesignede vandmaskine, så kontakt os for at få et uforpligtende møde om, hvordan vi sammen kan komme plastikforurening til livs.