Udendørs vandpost

Wetap Papiro

 

En udendørs vandpost som er hygiejnisk med håndfri betjening, og  som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. Udendørs vandpost er lavet i rustfri stål og egnet til at stå ude året rundt. Fås i forskellige farver og med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.

Beskrivelse

Udendørs vandpost – der kobles direkte på den lokale vandforsyning, og kræver strøm og vandafløb.

  • Doseringssystem, så doseringsmængde kan forudindstilles.
  • Overløbsstop.
  • Nem vedligeholdelse og rengøring.
  • Fås i flere farver.
  • I rustfri stål samt mulighed for at frostsikre maskinen.

Papiro udendørs vandpost er en miljøvenlig og praktisk måde at få adgang til frisk drikkevand udenfor. Denne vandpost er ideel til steder som parker, legepladser, strandpromenader, sportsanlæg og andre offentlige områder, hvor der er behov for frisk drikkevand.

Vandposten er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til at kunne modstå forskellige vejrforhold, så den kan anvendes året rundt. Den er også let at vedligeholde, hvilket gør den ideel til offentlige områder med mange besøgende.

En bæredygtig løsning til at dække behovet for drikkevand uden at producere affald. Ved at bruge denne vandpost kan man undgå behovet for engangsflasker og andre emballager, der normalt ville blive smidt ud efter brug.

Tilsluttes lokal vandforsyning og giver dermed ubegrænset adgang til drikkevand. Det betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om at løbe tør for vand og samtidig sparer man penge i det lange løb.

En miljøvenlig og praktisk løsning til at dække behovet for frisk drikkevand udenfor. Den er let at vedligeholde, holdbar og bæredygtig.

Se også alle vores andre drikkevandsposte til udendørsbrug.

OBS: Denne drikkepost kræver regelmæssig vedligeholdelse og service. Efter lange perioder med inaktivitet (3/4 uger) bør maskinen rengøres grundigt og filteret skiftes.

Læs mere om teknikken bag her.

Yderligere information
Berøringsfri betjening

Sensor

Vandtype

Postevand

Garanti

Hærværkssikret

Ja

Automatisk rens

Filter

Filter

Nej

Frostsikker

Mulighed for at forstsikre

Kabinetmateriale

Rustfrit stål

Lækagesystem

Ja

Strømforsyning

230V

Vandtryks krav

1,5 – 4 bar

Lys

Nej

Vandmaskine vand-berørings type

Postevand, Sensor

Handikapvenlig

Ja

Del produktet

Relaterede varer