Wetap dråbe

Vanddispenser til væg, er den ideelle løsning hvor man gerne vil spare gulvplads. Ideel til skole, kontor, hoteller, hvor funktionalitet kombineres med enkelthed. Dråbe vanddispenser er i rustfrit stål og nem både at betjene og rengøre. Kobles til den lokale vandforsyning og kræver strøm. Ønskes køler, skal den placeres seperat. Håndfri betjening og automatisk rens.

Wetap Valencia

Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. I rustfrit stål og mulighed for at frostsikre. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker, kølekapacitet på 240 halvliters flasker i timen. Fås med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet. Denne maskine kan ses i Fårup Sommerland hvor den virker med betalingsløsning med chipmærke. Kan helfolieres efter ønske.

Wetap indbygning

Indbygningsvandautomat der kan installeres i alle typer facader. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og der er mulighed for at frostsikre automaten. Vi hjælper gerne med at 3D visualisere dine ideer til indbygning.

Wetap Built-in

Den ultimative indbygnings vandautomat på markedet. Panelet leverer op til 1000 liter koldt vand og/eller danskvand (5°C) i døgnet. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.

Wetap 4D

Kildevandskøler med berøringsfri betjening til lokalt vand.  Her kan 4 personer fylde sin vandflaske/krus samtidig. Ideel til f.eks. konferencecentre og events. Maskinen er lavet i rustfri stål og egnet til at stå både inde og ude. Automatisk rengøring mellem hver servering sikrer optimal hygiejne.

Wetap Copenhagen

Hygiejnisk koldt vand maskine med håndfri betjening som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. I rustfri stål og mulighed for at frostsikre automaten. Med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning. Kan folieres med dit design

Wetap Doubleface

Vand automat der er konstrueret så du nemt kan drikke direkte fra den ene side og fylde din vandflaske fra den anden side. Uden køler. Med berøringsfri betjening og automatisk rens for optimal hygiejne.

Wetap Easy

En lidt mindre vandautomat til steder der ikke behøver stor kapacitet. Uden køler, men med håndfri betjening.

Wetap Hexa

Samme type vand køler som Wetap Valencia, men med hexagonalt design. Med berøringsfri betjening, og automatisk rens. I rustfrit stål og med mulighed for frostsikring. Højkapacitetsmaskine til steder hvor mange skal have vand. Kapacitet på 120 liter iskoldt vand i timen Kan folieres med jeres design

Wetap Papiro

En udendørs vandpost som er hygiejnisk med håndfri betjening, og  som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. Udendørs vandpost er lavet i rustfri stål og egnet til at stå ude året rundt. Fås i forskellige farver og med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.