Ølkrus plastik – genbrugskrus

Ølkrus plastik til større arrangementer, events, fester osv. Kan vaskes op til 300 gange, og er solid og stabelbar. Et attraktivt alternativ til engangskopper. Fås med logoprint i ét eller flere farver. Fås i 2 størrelser.: 25 cl og 50 cl. Nem at stable Fødevaregodkendt Få dit logo på Let men robust Produceret i EU Mindre plast anvendt

Plastikkop

Plastikkop til større arrangementer, events, fester osv. som udelukkende er lavet af polypropylen (PP). Plastikkoppen er derfor et attraktivt alternativ til engangskopper.

Wetap Aquila

Drikkedunk fremstillet i Tritan plast, fri for Bisphenol-A (BPA) og PVC. Lækker brudsikker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Volumen: 400 ml Højde med låg: 155 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Bellatrix

39.00kr.
Wetap drikkedunk med logo "join the refillution". Brudsikker og BPA-fri flaske der kan vaskes i opvaskemaskine. God at have med sig på farten. Volumen: 550 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals): 69 mm Materiale: Tritan plast

Wetap Capella

36.99kr.
Drikkedunk med skruelåg. Lækker Tritan flaske, der fås i forskellige farver. Flere typer låg at vælge mellem. Fås med logotryk. Produceret i EU. Volumen: 550 ml. Højde med låg: 170 mm Diameter (hals) : 29 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Colonna Electrical

Professionel vandkøler med og uden kulsyre. Perfekt til kantinen, baren, skolen eller kontoret. En fiks maskine til at stille på bordet, uden at den optager meget plads. Køler, filter og kulsyrepatron placeres i skab under maskinen. Nem at betjene og giver friskt og koldt vand/danskvand.  Køler fås i forskellige størrelser.

Wetap Hydrus

Drikkedunk i Tritan plast. Fås i forskellige farver. En robust og brudsikker drikkedunk med tryk der fås med forskellige typer låg. Produceret i EU. Få dit logoprint på flasken. Kort leveringstid. Volumen: 550 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals) 69 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:  

Wetap Lacerta

750 ml vandflaske ideel til sport og andre udendørs aktiviteter. En let, holdbar og brudsikker flaske i Tritan plast. Transparent, så man kan tjekke renheden af flasken. Volumen: 750 ml Højde med låg: 225 mm Diameter (hals) 74 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Laguna

Denne vandautomat til kontor leverer iskoldt postevand og danskvand. Nem fyldning af krus og flasker. Den perfekte løsning til kontor med op til 30 ansatte. Fiks bordmodel, der er nem at installere og anvende.

Wetap Lupus

34.00kr.
Stor drikkedunk i Tritan plast. BPA-fri, brudsikker og kan vaskes i opvaskemaskine. En let og lækker flaske, der fås is forskellige farver og med forskellige typer låg. Produceret i EU. Hurtig levering!  Volumen: 750 ml Højde med låg: 220 mm Diameter (hals): 76 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Sagitta

Gennemsigtig vandflaske i børnestørrelse eller når du bare har brug for en lille flaske. BPA-fri og kan komme i opvaskemaskinen. Perfekt til daglig brug. Volumen: 350 ml Højde med låg: 150 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap School

Drikkevandskøler til skolen til montering på væg. Perfekt til skoler hvor man ønsker at holde gulvarealet frit. Overløbskontrol sørger for minimalt vandspild. Der er mulighed for at dekorere vanddispenseren med information om sparet plast og miljøhensyn. Bruger meget lidt strøm!  Kontakt os for at høre om mulighederne for en lejeløsning, inkl. opsætning og service abonnement.