BPA-fri drikkedunk

Drikkedunk fremstillet i tritan, fri for Bisphenol-A (BPA) og PVC.

Drikkedunk med skruelåg

Drikkedunk med skruelåg i forskellige farver som både er lugtfri, robust samt med forskellige variationer af flaskehalse. Produceret i EU.

God drikkedunk

Miljøvenlig god drikkedunk uden kemiske stoffer. Ideal til transporten samt smags - lugtneutral.

Lille drikkedunk

Gennemsigtig vandflaske i børnestørrelse, BPA-fri og tåler vaskemaskine. Perfekt til daglig brug.

Plastikkop

Plastikkop til større arrangementer, events, fester osv. som udelukkende er lavet af polypropylen (PP), som i øjeblikket den mest miljøvenlige mulighed på markedet. Plastikkoppen er derfor et attraktivt alternativ til engangskopper.

Sports drikkedunk

750 ml vandflaske ideel til sport og andre udendørs aktiviteter.

Sund drikkedunk

Sund drikkedunk i forskellige farver. En lugtfri, robust vandflaske med et stort udvalg af låg. Produceret i EU.  

Wetap Bio sugerør

Disse engangs sugerør er rigtig gode til Smoothies og Bubble Tea. De går ikke i opløsning ved brug og kan anvendes både i kolde og varme drikke. Bionedbrydelige og komposterbare. Produceret i EU

Wild Straw sugerør

Wild Straws bæredygtige sugerør er det bedste alternativ til pap og plastik sugerør. Til engangsbrug i kolde og varme drikke. Går ikke i opløsning ved brug. 100% bionedbrydelige og økologiske.

Wetap ris sugerør

Engangssugerør der er lavet af ris og som er 100% bionedbrydelig. Perfekt til Bubble Tea eller smoothies. Fås i forskellige størrelser og farver.

Digitalt genbrugskrus

Revolutionerende silikone genbrugskrus der kan anvendes mere end 2000 gange uden at miste kvalitet, heller ikke logo bliver slidt af. Sikkert at bruge, selv på stadions, da det ikke kan splintre. Krusets integrerede chip, giver via en app adgang til fantastiske nye digitale muligheder.

H2ONDA Office

H2ONDA Office er den praktiske og funktionelle vandkøler til kontor, der sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen.