Vandstation

Skulle det ske at du ikke finder det du søger, så kontakt os. Måske kan vi skaffe det.

Drikkevandskøler

Wetap Valencia

 Drikkevandskøler med håndfri betjening og automatisk rens af vandstuds mellem hver vandtapning. I rustfrit stål og mulighed for at frostsikre. Højkapacitets maskine til steder med mange mennesker, kølekapacitet på 240 halvliters flasker i timen. Fås med betalingsløsning, så man kan tjene på vandet. Denne maskine kan ses i Fårup Sommerland hvor den virker med betalingsløsning med chipmærke. Kan helfolieres efter ønske.

Vand dispenser

Wetap Indbygning

 Indbygningsvandautomat der kan installeres i alle typer facader. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og der er mulighed for at frostsikre automaten.Vi hjælper gerne med at 3D visualisere dine ideer til indbygning.

Kildevandskøler

Wetap 4D

 Kildevandskøler med berøringsfri betjening til lokalt vand.  Her kan 4 personer fylde sin vandflaske/krus samtidig. Ideel til f.eks. konferencecentre og events. Maskinen er lavet i rustfri stål og egnet til at stå både inde og ude. Automatisk rengøring mellem hver servering sikrer optimal hygiejne.

Postevand maskine

Wetap Copenhagen

 Hygiejnisk koldt vand maskine med håndfri betjening som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. I rustfri stål og mulighed for at frostsikre automaten. Med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.Kan folieres med dit design

Vand automat

Wetap Doubleface

 Vand automat der er konstrueret så du nemt kan drikke direkte fra den ene side og fylde din vandflaske fra den anden side. Uden køler. Med berøringsfri betjening og automatisk rens for optimal hygiejne.

Drikkevand dispenser

Wetap Easy

 En lidt mindre vandautomat til steder der ikke behøver stor kapacitet. Uden køler, men med håndfri betjening.

Drikkevandsautomat

Wetap City

 Med berøringsfri betjening, og automatisk rens. I rustfrit stål.Højkapacitetsmaskine til steder hvor mange skal have vand.Kapacitet på 100 liter vand i timen (2-3 liter i minuttet) Kan folieres med jeres design

Vand køler

Wetap Hexa

 Samme type vand køler som Wetap Valencia, men med hexagonalt design. Med berøringsfri betjening, og automatisk rens. I rustfrit stål og med mulighed for frostsikring. Højkapacitetsmaskine til steder hvor mange skal have vand.Kapacitet på 120 liter iskoldt vand i timen Kan folieres med jeres design

Udendørs vandpost

Wetap Papiro

 En udendørs vandpost som er hygiejnisk med håndfri betjening, og  som man både kan drikke direkte fra og nemt kan fylde sin flaske. Ideel til f.eks. i skolegården. Udendørs vandpost er lavet i rustfri stål og egnet til at stå ude året rundt. Fås i forskellige farver og med automatisk rens. Kobles til lokal vandforsyning.

Vandautomater til hygiejnisk tapning af vand. Giver mulighed for at tappe iskoldt og lokalt vand. Undgå smittespredning. Berøringsfri betjening. Automatisk rens med UV og ozon rens af vandstuds mellem hver vandtapning.  Godt for miljøet med lokalt vand. Spar miljøet for Co2 og plast, og slip for bøvlet med flasker og affaldshåndtering. Vandautomater der kobles direkte til lokal vandforsyning. Kræver strøm, vandtilførsel og afløb.
Solide maskiner med mulighed for integreret betalingsløsning. Vedligeholdes ved udvendig aftørring med fugtig klud og filter skiftes ved længerevarende inaktivitet eller en gang om året. Vandautomater i rustfrit stål og stilrent nordisk design. Kan frostsikres ned til minus 20 grader. Se hvordan vandautomaten virker.