Drikkedunke med tryk. Wetap drikkedunke

Wetap Aquila

Drikkedunk fremstillet i Tritan plast, fri for Bisphenol-A (BPA) og PVC. Lækker brudsikker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Drikkedunk med eget logo kan bruges som firmagave eller til medarbejdere. Volumen: 400 ml Højde med låg: 155 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Argo

36.99kr.
Lækker lille flaske, perfekt til børn. Fås i 4 forskellige farver og med dit logotryk. BPA fri og fødevaregodkendt. Volumen: 380 ml. Højde med låg: 165 mm Diameter  : 64 mm Materiale: PE plast Fås i følgende farver:  

Wetap Capella

36.99kr.
Drikkedunk med skruelåg. Lækker Tritan flaske, der fås i forskellige farver. Flere typer låg at vælge mellem. Fås med logotryk. Produceret i EU. Volumen: 550 ml. Højde med låg: 220 mm Diameter (hals) : 29 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Cygnus

36.99kr.
Lækker vandflaske i Tritan plast. Fås i forskellige farver og med dit logotryk. BPA fri og fødevaregodkendt. Volumen: 500 ml. Højde med låg: 245 mm Diameter (hals) : 25 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Hercules

Sportsdrikkedunk fremstillet i PE plast, fri for Bisphenol-A (BPA). Lækker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Drikkedunk med dit eget logo kan bruges som firmagave eller til medarbejdere. Volumen: 550 ml Højde med låg: 195 mm Diameter (hals): 75 mm Materiale: PE plast Fås i følgende farver:

Wetap Hydrus

Drikkedunk i Tritan plast. Fås i forskellige farver. En robust og brudsikker drikkedunk med tryk der fås med forskellige typer låg. Produceret i EU. Få dit logoprint på flasken. Kort leveringstid. Volumen: 550 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals) 69 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:  

Wetap Lacerta

750 ml vandflaske ideel til sport og andre udendørs aktiviteter. En let, holdbar og brudsikker flaske i Tritan plast. Transparent, så man kan tjekke renheden af flasken. Volumen: 750 ml Højde med låg: 225 mm Diameter (hals) 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Lupus

34.00kr.
Stor drikkedunk i Tritan plast. BPA-fri, brudsikker og kan vaskes i opvaskemaskine. En let og lækker flaske, der fås is forskellige farver og med forskellige typer låg. Produceret i EU. Hurtig levering!  Volumen: 750 ml Højde med låg: 220 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Mirach

39.00kr.
Smukke vandflasker med tryk. Få dit eget logo /design på flasken. Brudsikker og BPA-fri flaske der kan vaskes i opvaskemaskine. God at have med sig på farten. Volumen: 600 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals): 29 mm Materiale: Tritan plast

Wetap Mizar

39.00kr.
Wetap drikkeflaske. Brudsikker og BPA-fri flaske der kan vaskes i opvaskemaskine. God at have med sig på farten. Produceret i EU. Volumen: 550 ml Højde med låg: 190 mm Diameter (hals): 29 mm Materiale: Tritan plast

Wetap Sagitta

Gennemsigtig vandflaske i børnestørrelse eller når du bare har brug for en lille flaske. BPA-fri og kan komme i opvaskemaskinen. Perfekt til daglig brug. Fås med dit logoprint.  Kort leveringstid. Volumen: 350 ml Højde med låg: 150 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Wetap Vela

24.00kr. ekskl. moms. (inkl. moms: 30.00kr.)
Genanvendelig drikkeflaske i fødevaregodkendt Tritan plast. Afgiver ikke skadelige stoffer og er smags- og lugtneutral. Fås i flere farver. Produceret i Europa. Volumen: 500 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals): 45 mm Materiale: Tritan plast

Drikkedunke med tryk, er en oplagt mulighed når du skal brande din virksomhed eller produkt. Fås i mange forskellige designs, størrelser og farver. Mange af vore drikkedunke med tryk er produceret i Europa og i holdbart og brudsikkert Tritan plast materiale. Tåler opvaskemaskine og er PBA fri og fødevaregodkendt.

Drikkedunke er en uundværlig accessory, som vi alle har brug for i hverdagen. De kan bruges både på kontoret, i skolen, på rejser eller under træning. En god vandflaske er en, der holder vandet frisk og koldt i timevis og samtidig er let at bære med sig. Hos Wetap.dk har vi et stort udvalg af drikkedunke i forskellige størrelser, farver og designs.

Drikkedunke der er lavet af Tritan plast, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for stød, ridser og pletter. Tritan plast er også BPA-frit og fri for andre skadelige kemikalier, hvilket gør det til et sikkert og sundt valg til opbevaring af drikkevarer.

Vi tilbyder forskellige størrelser af vandflasker, lige fra en lille 350 ml flaske til børn til en stor 1000 ml flaske til voksne. Vores vandflasker er lette og nemme at transportere, hvilket gør dem ideelle til rejser, sport og udendørsaktiviteter. Desuden kan vores vandflasker genbruges og er derfor en mere miljøvenlig løsning end engangsflasker.

Vores drikkedunke kan også tilpasses med dit eget logo eller design. Dette gør dem til en fantastisk gaveide eller et reklameprodukt til din virksomhed eller organisation.

Samlet set er vores vandflasker en fantastisk løsning til opbevaring af drikkevarer, der kombinerer holdbarhed, sikkerhed og miljøvenlighed. Ved at tilpasse dem med dit eget logo eller design, kan du også bruge dem som en effektiv måde at promovere din virksomhed eller organisation på.

Udover drikkedunke, tilbyder vi også plast krus til events. Se vores udvalg her.