Drikkedunke med tryk. Wetap drikkedunke

Skulle det ske at du ikke finder det du søger, så kontakt os. Måske kan vi skaffe det.

Drikkedunk børn

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Argo

 Lækker lille flaske, perfekt til børn. Fås i 4 forskellige farver og med dit logotryk. BPA fri og fødevaregodkendt.Volumen: 380 ml. Højde med låg: 165 mm Diameter  : 64 mm Materiale: PE plastFås i følgende farver: 

Drikkedunk med eget logo

Wetap Aquila

 Drikkedunk fremstillet i Tritan plast, fri for Bisphenol-A (BPA) og PVC. Lækker brudsikker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Drikkedunk med eget logo kan bruges som firmagave eller til medarbejdere.Volumen: 400 ml Højde med låg: 155 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Drikkedunk med skruelåg

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Capella

 Drikkedunk med skruelåg. Lækker Tritan flaske, der fås i forskellige farver. Flere typer låg at vælge mellem. Fås med logotryk. Produceret i EU.Volumen: 550 ml. Højde med låg: 220 mm Diameter (hals) : 29 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Drikkedunk med tryk

Wetap Hydrus

 Drikkedunk i Tritan plast. Fås i forskellige farver. En robust og brudsikker drikkedunk med tryk der fås med forskellige typer låg. Produceret i EU. Få dit logoprint på flasken. Kort leveringstid.Volumen: 550 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals) 69 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver: 

Drikkeflaske

39.00kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Mizar

 Wetap drikkeflaske. Brudsikker og BPA-fri flaske der kan vaskes i opvaskemaskine. God at have med sig på farten. Produceret i EU.Volumen: 550 ml Højde med låg: 190 mm Diameter (hals): 29 mm Materiale: Tritan plast

Fitness drikkedunk

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})
Stor fitness drikkedunk. BPA fri og fødevaregodkendt.Volumen: 650 ml.Fås i følgende farver: 

Lille drikkedunk

Wetap Sagitta

 Gennemsigtig vandflaske i børnestørrelse eller når du bare har brug for en lille flaske. BPA-fri og kan komme i opvaskemaskinen. Perfekt til daglig brug. Fås med dit logoprint.  Kort leveringstid.Volumen: 350 ml Højde med låg: 150 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Sports drikkedunk

Wetap Lacerta

 750 ml vandflaske ideel til sport og andre udendørs aktiviteter. En let, holdbar og brudsikker flaske i Tritan plast. Transparent, så man kan tjekke renheden af flasken.Volumen: 750 ml Højde med låg: 225 mm Diameter (hals) 50 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Sportsdrikkedunk

Wetap Hercules

 Sportsdrikkedunk fremstillet i PE plast, fri for Bisphenol-A (BPA). Lækker flaske der er designet så den er nem og behagelig at holde om. Perfekt til sport og fritid. Produceret i EU. Kort leveringstid. Drikkedunk med dit eget logo kan bruges som firmagave eller til medarbejdere.Volumen: 550 ml Højde med låg: 195 mm Diameter (hals): 75 mm Materiale: PE plastFås i følgende farver:

Stor drikkedunk

34.00kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Lupus

 Stor drikkedunk i Tritan plast. BPA-fri, brudsikker og kan vaskes i opvaskemaskine. En let og lækker flaske, der fås is forskellige farver og med forskellige typer låg. Produceret i EU. Hurtig levering! Volumen: 750 ml Højde med låg: 220 mm Diameter (hals): 50 mm Materiale: Tritan plast Fås i følgende farver:

Vandflaske med tryk

36.99kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Cygnus

 Lækker vandflaske i Tritan plast. Fås i forskellige farver og med dit logotryk. BPA fri og fødevaregodkendt.Volumen: 500 ml. Højde med låg: 245 mm Diameter (hals) : 25 mm Materiale: Tritan plastFås i følgende farver:

Vandflasker med tryk

39.00kr. ekskl. moms. (inkl. moms: {price_including_tax})

Wetap Mirach

 Smukke vandflasker med tryk. Få dit eget logo /design på flasken. Brudsikker og BPA-fri flaske der kan vaskes i opvaskemaskine. God at have med sig på farten.Volumen: 600 ml Højde med låg: 200 mm Diameter (hals): 29 mm Materiale: Tritan plast

Drikkedunke med tryk, er en oplagt mulighed når du skal brande din virksomhed eller produkt. Fås i mange forskellige designs, størrelser og farver. Mange af vore drikkedunke med tryk er produceret i Europa og i holdbart og brudsikkert Tritan plast materiale. Tåler opvaskemaskine og er PBA fri og fødevaregodkendt.

Drikkedunke er en uundværlig accessory, som vi alle har brug for i hverdagen. De kan bruges både på kontoret, i skolen, på rejser eller under træning. En god vandflaske er en, der holder vandet frisk og koldt i timevis og samtidig er let at bære med sig. Hos Wetap.dk har vi et stort udvalg af drikkedunke i forskellige størrelser, farver og designs.

Drikkedunke der er lavet af Tritan plast, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for stød, ridser og pletter. Tritan plast er også BPA-frit og fri for andre skadelige kemikalier, hvilket gør det til et sikkert og sundt valg til opbevaring af drikkevarer.

Vi tilbyder forskellige størrelser af vandflasker, lige fra en lille 350 ml flaske til børn til en stor 1000 ml flaske til voksne. Vores vandflasker er lette og nemme at transportere, hvilket gør dem ideelle til rejser, sport og udendørsaktiviteter. Desuden kan vores vandflasker genbruges og er derfor en mere miljøvenlig løsning end engangsflasker.

Vores drikkedunke kan også tilpasses med dit eget logo eller design. Dette gør dem til en fantastisk gaveide eller et reklameprodukt til din virksomhed eller organisation.

Samlet set er vores vandflasker en fantastisk løsning til opbevaring af drikkevarer, der kombinerer holdbarhed, sikkerhed og miljøvenlighed. Ved at tilpasse dem med dit eget logo eller design, kan du også bruge dem som en effektiv måde at promovere din virksomhed eller organisation på.

Udover drikkedunke, tilbyder vi også plast krus til events. Se vores udvalg her.