Plastik kopper – god til varme drikke

Kaffebæger der er perfekt til varme drikke. Kruset kan vaskes i industriopvaskemaskine, og gør det nemt at tage et skridt i retningen af en grønnere fremtid på din festival eller event.  Kruset kan stables og kan leveres med logoprint.

Fås i 400, 500 og 750 ml og forskellige farver

Isolerende luftlag
Fås med logoprint
Kan printes på hele koppen
Behagelig at holde om

Beskrivelse

Robuste plastik kopper med isolerende luftlag. Fremstillet i polypropylene (PP).  God til både kolde og varme drikke.

Smukke plastik kopper der kan erstatte engangskrus, da de kan vaskes masser af gange og hurtigt er tjent hjem. Efter udtjent brug kan de genanvendes. Perfekt til f.eks. brug på sygehuse, plejehjem, festivaler og events.

Plastik kopper er en praktisk og økonomisk løsning til fester, arrangementer eller enhver situation, hvor du ønsker at udskifte engangskoppen.

Vores kopper er lavet af holdbart materiale,  de er tilgængelige i forskellige størrelser og farver. Vi tilbyder også muligheden for at tilføje tekst, billeder eller grafik på dine kopper for at gøre dem endnu mere personlige og unikke.

Kopperne er ideelle til firmaarrangementer, fester, eller festivaler.

Få dit eget logo eller design på kopperne, så kan du også bruge dem som en effektiv måde at promovere din virksomhed eller organisation på. Brug dem som en del af en kampagne eller som en kundegave, der vil blive brugt igen og igen.

Bestil dine egne personlige kopper i dag og få en holdbar og praktisk løsning til dit næste arrangement.

Som de eneste i Skandinavien leverer vi vandpostløsninger med betalingsløsning.

Del produktet

Relaterede varer