Miljø

Friskt, lokalt vand

For at give adgang til koldt friskt drikkevand til borgere og turister i det offentlige rum, er der opsat drikkevandsposte på udvalgte steder hvor der færdes mange mennesker.  Drikkevandspostene er opsat i Valencia kommune (Spanien) sammen med det lokale vandværk – EMIVASA og Ecozona Iberian i 2020 og har været åbne under hele Corona pandemien. Det har kunnet lade sig gøre da maskinerne er med håndfri betjening og indbygget rens. 

Vi er Ecozona Iberians Skandinaviske partner, og forhandler hele sortimentet af vandposte.  Vi tilbyder både standard og tilpassede løsninger, til ude og inde. Udendørsvandpostene er frostsikre så de kan stå ude hele året.

DIT UDBYTTE VED AT INSTALLERE EN WETAP VANDPOST

1. Hygienisk, – kontaktfri og automatisk rens = ingen risiko for spredning af sygdomme

2. Tilgængelig koldt og friskt vand = mulighed for at fylde flaske/kop = Tilfredse borgere/turister

3. Undgå køb af vand i engangsflasker = Mindre miljøpåvirkning og mindre affald = En renere by