Miljø

wetap vinder udviklingsforløb med PARKEN Sport & Entertainment

Under Danmarksmesterskaberne i miljøvenlig drikkekop har wetap netop vundet et udviklingsforløb med PARKEN Sport & Entertainment om at skabe fremtidens løsning for glade fodboldfans, der hurtigt, nemt og bæredygtigt skal slukke tørsten på tribunerne på hele Danmarks nationalstadion. wetap leverer tappeløsninger til vand, sodavand og øl, så det samme bæger kan bruges ad flere omgange, når tørsten skal slukkes. Det er med til at nedbringe brugen af plastikbægre, og skåner derfor miljøet for unødvendig produktion.

Vinderne af DM i miljøvenlig drikkekop er netop blevet uddelt af Københavns Kommune, Dansk Industri, Industriens Fond og Idrættens Innovationslab under Danmarks Idrætsforbund. Konkurrencen er udsprunget i kølvandet på Københavns Kommune beslutning om, at alle engangsplastikbægre ved sportsevents skal til livs fra år 2020. Det mest væsentlige krav i kåringen af konkurrencens vinderbægre har været hensynet til både klima og miljø, dog uden at på kompromis med pris, kvalitet og funktion.

Telia Parken – hjemsted for fodboldklubben F.C. København – udskænker årligt i omegnen af 1 million liter øl og sodavand, der alle serveres i plastikkrus. Der er derfor stor mangel på nye, bæredygtige løsninger, der skal sørge for, at de danske roligans har kolde drinks lige ved hånden.