Wetap Colonna Electrical

Professionel vandkøler med og uden kulsyre. Perfekt til kantinen, baren, skolen eller kontoret. En fiks maskine til at stille på bordet, uden at den optager meget plads. Køler, filter og kulsyrepatron placeres i skab under maskinen. Nem at betjene og giver friskt og koldt vand/danskvand.  Køler fås i forskellige størrelser.

Wetap H2office

Vanddispenser til kontor, der er praktisk og funktionel og sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen. Passer til kontorer med op til 40 ansatte. Mulighed for betalingsløsning hvis den skal bruges til f.eks. hoteller.

Wetap H2ONDA Office

H2ONDA Office er den praktiske og funktionelle vandkøler til kontor, der sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen. Meget fleksibel løsning, da den kan tages af sin stander, så den også kan være en bordmodel.

Wetap H2ONDA Slim

H2ONDA Slim er en lille og smart vandmaskine / danskvandsmaskine, og som giver iskoldt vand samt har filter, overløbsvarsel og UV rens. Passer til kontorer med op til 20 personer.

Wetap Euros Touch

En solid maskine der fåes med forskellig størrelse køler. Med touch display, overløbskontrol og mulighed for at regulere kulsyre mængde.

Wetap Euros 150

Vandkølere der kan levere op til 150 liter koldt postevand eller danskvand i timen. Anbefales til steder hvor mange skal kunne tappe vand. I kvalitetsmaterialer, og en meget praktisk maskine til indendørsbrug.

Wetap indbygning

Indbygningsvandautomat der kan installeres i alle typer facader. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og der er mulighed for at frostsikre automaten. Vi hjælper gerne med at 3D visualisere dine ideer til indbygning.

Wetap Built-in

Den ultimative indbygnings vandautomat på markedet. Panelet leverer op til 1000 liter koldt vand og/eller danskvand (5°C) i døgnet. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.