Skulle det ske at du ikke finder det du søger, så kontakt os. Måske kan vi skaffe det.

Vandkøler bordmodel

Wetap Colonna Electrical

 Professionel vandkøler med og uden kulsyre. Perfekt til kantinen, baren, skolen eller kontoret. En fiks maskine til at stille på bordet, uden at den optager meget plads. Køler, filter og kulsyrepatron placeres i skab under maskinen. Nem at betjene og giver friskt og koldt vand/danskvand.  Køler fås i forskellige størrelser.

Vanddispenser til kontor

Wetap H2Office

 Vanddispenser til kontor, der er praktisk og funktionel og sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen. Passer til kontorer med op til 40 ansatte. Mulighed for betalingsløsning hvis den skal bruges til f.eks. hoteller.

Vandkøler til kontor

Wetap H2ONDA Office

 H2ONDA Office er den praktiske og funktionelle vandkøler til kontor, der sikrer dig og dine ansatte friskt vand og danskvand hele dagen. Meget fleksibel løsning, da den kan tages af sin stander, så den også kan være en bordmodel.

Danskvandsmaskine

Wetap H2ONDA Slim

 Smart og lille vandmaskine / danskvandsmaskine, og som giver iskoldt vand samt har filter, overløbsvarsel og UV rens. Passer til kontorer med op til 20 personer.

Danskvand maskine

En solid maskine der fåes med forskellig størrelse køler. Med touch display, overløbskontrol og mulighed for at regulere kulsyre mængde.

Vandkølere

Wetap Euros 150

 Vandkølere der kan levere op til 150 liter koldt postevand eller danskvand i timen. Anbefales til steder hvor mange skal kunne tappe vand. I kvalitetsmaterialer, og en meget praktisk maskine til indendørsbrug.

Vand dispenser

Wetap Indbygning

 Indbygningsvandautomat der kan installeres i alle typer facader. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og der er mulighed for at frostsikre automaten.Vi hjælper gerne med at 3D visualisere dine ideer til indbygning.

Vandautomat

Wetap Built-In

 Den ultimative indbygnings vandautomat på markedet. Panelet leverer op til 1000 liter koldt vand og/eller danskvand (5°C) i døgnet. Vandautomaten er lavet i kvalitetsmaterialer, er egnet til både indendørs og udendørs brug og er frostsikker.