Miljø

Vandstation i Givskud Zoo

Vandstation

Givskud har valgt at sætte 3 af vores vandstationer op. Vores vandstation giver gæsterne en unik mulighed for at slukke deres tørst med forfriskende, lokalt koldt vand. Vores miljøvenlige tilgang gør det muligt for gæsterne at genopfylde deres egen drikkedunk eller benytte sig af BPA-frie drikkedunke, som kan købes hos Givskud Zoo.

Med vores vandstation har vi prioriteret hygiejne. Den berøringsfri betjening og den automatiske rensningsproces garanterer, at hver enkelt oplevelse med vores vandstationer er ren og bekymringsfri.

Givskud Zoo har delt en spændende video, der viser vores vandstation i brug. Få et nærmere kig på, hvordan vores vandstationer fungerer i praksis, ved at se videoen nedenfor.

For at minimere brugen af engangsflasker har vi indført salg af en ny type vandflasker, så vores gæster kan få noget koldt at drikke på deres tur rundt i parken. 💧 Læs mere: https://www.givskudzoo.dk/da/nyheder/

Slået op af GIVSKUD ZOO i Torsdag den 13. juli 2023

For at få et større indblik i hvad vores vandstationer har at tilbyde, kan du læse mere om alle vores modeller ved at klikke her.

Læs om vores vandstationer på Givskud Zoo’s nyhedsindlæg