Miljø

Drikkevands Automat med Dobbeltfunktion

drikkevands automat

Vores nye Wetap City drikkevands automat gør det nemmere end nogensinde før at nyde din drik og fylde din vandflaske. Med vores innovative løsning kan du drikke direkte fra den ene side og samtidig fylde din flaske fra den anden side.

Vores maskine er perfekt til offentlige steder som, parker, skolegårde og en lang række af forskellige udendørs events.

Maskinen er mere end bare praktisk – den kommer også med avancerede funktioner, herunder muligheden for PLC-styring, der giver dig fuld kontrol over dit vand. Derudover sørger UV-rensnings- og ozonrensningsfunktionerne for, at vandet, du drikker, er rent og sundt.

Gør hverdagen lettere for dine besøgere ved at vælge vores nye Wetap City drikkevands automat i dag.

Se vores produktside ved at klikke her!