Vandflaske med logo

Wetap Vela

 

Genanvendelig drikkeflaske i fødevaregodkendt Tritan plast. Afgiver ikke skadelige stoffer og er smags- og lugtneutral. Fås i flere farver. Produceret i Europa.

Volumen: 500 ml
Højde med låg: 200 mm
Diameter (hals): 45 mm
Materiale: Tritan plast

Beskrivelse

Vandflaske med logo – Genanvendelig og i holdbart Tritan materiale.

  • Flasken vejer meget lidt, og er så godt som brudsikker.
  • Tåler vask i opvaskemaskine.
  • Produceret i Europa.
  • Vandflasken fås i klar, grøn og blå plast.
  • Låget fås i blå, rød, sort eller hvid.

0,5 liters flaske.

Sæt dit logo på!  Vandflaske med logo er et godt alternativ til vand på engangsflasker. Godt for miljøet og den grønne omstilling med lokalt vand.   Se også vores udvalg af genanvendelige drikkekrus.

Vandflasker i Tritan materiale er designet til at modstå stød, ridser og pletter. Tritan er også BPA-frit og fri for andre skadelige kemikalier, hvilket gør det til et sikkert og sundt valg til opbevaring af drikkevarer.

Vela flasken, samt låg er tilgængelig i forskellige farver, og kan tilpasses med dit eget logo eller design. Det betyder, at vandflasken kan være et effektivt reklameprodukt til din virksomhed eller organisation. Ved at give kunder og medarbejdere en personlig vandflaske med dit firmalogo eller budskab, kan du gøre dit brand mere synligt.

Vores vandflasker er også miljøvenlige, da de kan genanvendes igen og igen. Ved at vælge en genanvendelig vandflaske i stedet for at bruge engangsflasker kan du hjælpe med at reducere affald og beskytte miljøet. Det gør også vores vandflasker til et ansvarligt valg for enhver, der ønsker at mindske deres miljøpåvirkning.

Uanset om du leder efter en personlig gave til dine kunder eller medarbejdere, eller om du vil promovere dit brand, er en vandflaske med dit eget logo eller design en god løsning.

Vil du vide mere om Tritan materialet? 

Del produktet

Relaterede varer